Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2010 13:18 - All You Need is Love - еврокомисар Кристалина Георгиева в Модерен театър
Автор: moderntheatre Категория: Изкуство   
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове:
0






All You Need is Love - еврокомисар Кристалина Георгиева,
звездите на Модерен Театър и приятели

Снимки Bulphoto

image

Българският еврокомисар по Международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи бе патрон на благотворителния концерт "Всичко е любов", организиран в помощ на Хаити.
Събраните приходи от концерта бяха предадени на Български Червен Кръст.

 

 

 

 

 

Звездите на най-младата софийска театрална сцена - Искра Ангелова, Кристина Янева, Стефания Колева, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Илиана Лазарова, Стефан Спасов, Иван Бърнев, Явор Бахаров, Иван Радоев и Асен Блатечки, както и младите актьорски попълнения Ованес Торосян, Благой Бойчев, Ивайло Драгиев и Милко Йовчев представиха невероятен концерт спектакъл в денят събрал силата на християнския празник Сирни Заговезни, любовта на Св.Валентин и магията на виното – 14 февруари.

image

„Наистина не трябва да казваш на някого „Обичам те”, ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти, защото хората забравят. „ смята Джесика, която е на 8! Екипът на Модерен Театър заедно с приятелите си Дони и Нети, Миро и Дивна, Сигнал, Милена и Ревю, Насекомикс, Studio Dance Zone, Free Will Society, Вяра Пантелеева , Мишо Шишков, Борислав Бояджиев и Гришата Георгиев от „Нощни птици”, Ели Раданова и Деница от „Мюзик айдъл” пяха за любов с любов и заредиха с настроение всеки зрител в залата и на прякото предаване по БНТ.

image

След концерта всички гости на театъра се присъединиха на импровизирано парти с вината на винарска изба Виноградец и продуктите на сирене Жоси и месните продукти АВА!

image






Домейн Бойяр представиха изтънчена колекция от бели и червени вина на VIP гостите в пиано бара на Модерен Театър, сред които освен българския еврокомисар Кристалина Георгиева бяха и министрите Вежди Рашидов и Николай Младенов. Бутилки вино бяха продадени с благотворителна цел, а средствата дарени на Българския Червен Кръст.

 

 

 

 

 

Кристалина Георгиева съобщи пред журналисти, че до края на месеца ще замине за Хаити, където ще се наблегне върху два аспекта - насочване на вниманието към пострадалите, на които досега не е помогнато, и на проблема за получаване и разпределение на помощта в страната. Българският еврокомисар изтъкна, че координацията при получаване и разпределение на помощта трябва да гарантира, че средствата на Европейския съюз ще се използват много ефективно. Тя е поискала допълнителни 90 млн. евро за възстановяване на Хаити от щетите след унищожителното земетресение.

„Аз съм първо българка, после европейка. Очаквате от мен като европейски комисар да съм европейка и българка едновременно. И аз тези две неща ще ги съчетая. Но както и всички вие и аз съм българка. Моята репутация като вашия човек, вашия комисар, зависи от това дали мога да запазя обективност и безпристрастност“, заяви Кристалина Георгиева, цитирана от БГНЕС.

image
Снимка Ерна Велия




Тагове:   need,   модерен,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moderntheatre
Категория: Изкуство
Прочетен: 92445
Постинги: 37
Коментари: 31
Гласове: 23
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930